Dutch books

Tussen Koppensnellers en Krokodillen


Lotte woont in Sarawak, op het eiland Borneo, waar het heel erg warm is. Je ziet er apen, krokodillen en vlinders zo groot als je hand. In het oerwoud wonen de Iban, die koppen snellen. Maar Lotte is niet bang. Alleen misschien een beetje voor de juf. Met haar zus, broertje en vriendinnen beleeft ze grote en kleine avonturen. In de keiharde regen die van de tuin een dansend zwembad vol vliegende vissen maakt. Of juist bij de huizenhoog oplaaiende vlammen van een bosbrand. Lees mee met Lotte en ontdek hoe spannend het is om tussen twee culturen op te groeien. 

Het boek is geschikt om zelf te lezen voor jongens en meisjes vanaf ongeveer acht jaar, en voorlezen kan natuurlijk al jonger. Het is ge├»llustreerd door Anneke van de Langkruis van Villa Figura.

Tussen koppensnellers en krokodillen
Karien van Ditzhuijzen
ISBN 978-90-484-2392-7
boekhandel prijs € 16,95


Het boek is onder andere te bestellen via de uitgever, via BolAko (geen bezorgkosten!) en in alle Nederlandse boekhandels. En natuurlijk direct via de auteur, een link naar mijn email adres vind je rechts op deze pagina. En als je bij mij bestelt is er natuurlijk altijd ruimte voor een handtekening of persoonlijke opdracht. 

In Singapore is het boek direct bij mij te bestellen voor 25 Singapore dollar, exclusief verzendkosten. Stuur me een mail als je interesse hebt. 
Voor directe bestellingen bij mij vanuit Europa kunnen de bezorgkosten oplopen, stuur me een mail als je hierover vragen hebt. 


In de boekwinkel, op internet of direct bij mij, is mijn eerste boek verkrijgbaar. Een bundeling van columns en verhaaltjes over kinderen, het ouderschap en nog veel meer. Zoek je wat lichte lectuur die je aankunt middenin de drukte van je gezin? Een leuk kadootje voor een zwangere vriendin? Zoek niet verder!

Een mespuntje moeder
 
Het moederschap is een achtbaan vol hoogte- en dieptepunten. Van vertedering, kusjes en gelach duikel je in vrije val naar frustratie, slapeloosheid en gegil. Maar het zijn juist de kleine dingen die het zo bijzonder maken. Met erwtjes door de kamer gooien. Treinen bouwen van de stoelen. Leren lopen, praten, eten of juist niet. Heel erg vies worden en samen in bad. Daarover, en nog veel meer, gaan de columns in deze bundel. Over hoe het is om peuter te zijn en hoe het is om moeder te zijn. Herkenbaar beschreven voor alle ouders, hartveroverend en hilarisch.

Een mespuntje moeder
Karien van Ditzhuijzen
ISBN 978-90-484-1967-8
boekhandel prijs € 15,95

Het boek is verkrijgbaar in de Nederlandse boekhandel, vraag ernaar, of online:  Hierhierhier of hier.

Wil je een gesigneerd exemplaar, of een met een persoonlijke boodschap? Dat kan natuurlijk ook. Via de link rechtsonder kun je me emailen met je verzoek. 

No comments:

Post a Comment